We doen ons best om het iedereen naar de zin te maken.

Geschikt voor mindervaliden

Vakantiehuis ievers is voor veel mensen met een handicap of beperking goed toegankelijk.
We doen we met liefde ons best om het iedereen zo goed als mogelijk naar de zin te maken. Daarbij kunnen wij hulp inroepen van Thuiszorg Zuidwest Friesland én het Hulpmiddelen Centrum.

Maar hoe graag we ook zouden willen, we kunnen niet iederéén de faciliteiten bieden die zij of hij nodig heeft. Bel ons wanneer u vragen heeft.
We helpen u graag.

Bekijk de plattegrond van ievers.

Plattegrond ievers

Vakantiehuis ievers is geheel drempelloos. Een plateaulift brengt u in uw rolstoel of met uw rollator naar de eerste verdieping. De lift is geschikt voor een gewicht tot 225 kg.

De plattegrond kunt u hier downloaden.

Wanneer u dat wilt huren we hulpmiddelen voor u.

Hulpmiddelen

Wanneer u tijdens u verblijf gebruik wilt maken van hulpmiddelen zoals een tillift of douchebrancard, dan kunnen we dat voor u regelen. Wij schakelen voor u dan het HMC (Hulpmiddelencentrum) in.

Mocht u zelf HMC willen benaderen dan belt u 088 - 0009488, of u bezoekt kerstenhulpmiddelen.nl

Een huis zonder drempels, maar mét een plateaulift.

Toegankelijk

De hele vakantiekerk is toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Zo zijn alle deuren breed genoeg, er zijn nergens drempels en er is flink wat ruimte rondom het kookeiland. 
Een traplift brengt u naar de zithoek en het dakterras.

De paden buiten zijn breed genoeg voor rollators en rolstoelen. En de grindpaden? Die zijn bij ievers geen probleem - speciale matten onder het pad zorgen dat wielen niet weg kunnen zakken.

Een slaapkamer is ingericht voor mensen met een beperking.

Slaapkamers

Van de vier slaapkamers van ievers zijn er drie goed toegankelijk met een rolstoel en/of rollator. Alle deuren zijn 90 centimeter breed en om de bedden is voldoende ruimte. 

De oranje slaapkamer is speciaal toegerust om mensen met een beperking te kunnen ontvangen. Deze kamer  grenst aan de badkamer met voorzieningen voor senioren en mensen in een rolstoel. Het tweepersoons bed beschikt over een hoog/laag-functie, en kan eenvoudig tot twee eenpersoonsbedden worden omgebouwd. 

Ruime badkamer met de nodige hulpmiddelen wanneer dat nodig is

Badkamer met voorzieningen

Vakantiehuis ievers heeft twee badkamers. Eén daarvan is speciaal toegerust voor senioren en mensen met een beperking. Dat wil zeggen dat de wastafel onderrijdbaar is met een rolstoel, dat er een douchestoel is (zonder leuningen) en een toilet met beugels.

Tips voor een uitstapje.

Op pad

Wie er met de rolstoel een dag op uit wil, moet soms flink zoeken welke restaurants, musea en pretparken goed toegankelijk zijn. Om uw zoektocht te vergemakkelijken, zochten wij alvast 36 uitjes voor u bij elkaar die toegankelijk zijn voor mensen in een rolstoel.

Download hier de folder.

Geschikt voor 10 personen

Vier slaapkamers

Twee badkamers

Inclusief beddengoed en handdoeken

Inclusief schoonmaak

Inclusief gebruik fietsen

Miva toegankelijk

Direct boeken

Contact

IEVERS
Fûgelsangleane 9
9021 CR Easterwierrum

+31 (0)518 - 48 29 50
info@ievers.nl

KvK: 62206133
BTW-id: NL854706999B01

Om uw verblijf op onze website zo aangenaam mogelijk te maken, gebruiken wij cookies. De website werkt helaas niet zГіnder cookies.